Jan 1, 2011

NeW YeaR

Hari nie tahun 2011..2010 baru je lepas..ish, rase mcm kejap sangat tahun 2010..pejam mata je dah masuk sem 6..bapak cepat giler masa berlalu..rase mcm baru je masuk UPM..haha..over..

orang kalau tahu baru mesti buat azam baru kan?? ok, nie list azam tahun baru aku..list pendek je..

1/ study awal..bukan tunggu esok test malam ni baru ingat nak study..

2/ jangan terlalu addicted/taksub dengan movie, drama, games, artis, novel, comic etc. sampai tak ingat nak study..tobat wooo bile result final ari tuh macam s***..yelah mase minggu exam tu jugaklah aku sibuk2 nak main game pokemon, nak tengok cerita charmed sampai 8 season..tu memang kes nak bunuh result exam tuh..

3/ berjimat-cermat sebab mase practical nanti banyak kena guna duit. so kena jimat dari sekarang. jangan asik nak bershopping je..iphone4 tunggu lepas keje..

4/ lebihkan ibadat, kurangkan maksiat..

2 comments:

Farah Zamri said...

selamat pulang ke UPM :D

crenarchaeota said...

tak ada semangat..T-T

Post a Comment

 

Designed By Blogs Gone Wild!