Dec 29, 2010

PerKembaNgaN TerKini

benda yang tengah berlaku sekarang...

1/ kepala rasa macam nak tercabut..pening giler..sampaikan nak taip perkataan pening tadi pun dah banyak kali taip error..maybe sebab lama sangat tengok laptop..or sebab lama sangat tengok laptp dengan cermin mata..or sebab bangun lambat sampai otak jadi tak betul..or sebab pakai cermin mata lama sangat..or sebab tak keluar rumah langsung selain dari keluar untuk sidai baju and angkat baju..or sewaktu dengannya..

2/ addicted dengan cerita hindustan..ye, anda tak salah baca..memang tengah addicted gile dengan cerita hindustan esp cerita yang shahid kapoor berlakon..ok, he is sooo cute dlm cerita Jab We Met..serius, cute giler..pakai cermin mata..memang lelaki impian..har3..sengal..lepas tengok cerita Jab We Met, tengok cerita Vivah pulak..memang love story yang sweet giler lah..pada sesiapa yang agak-agak plan nak suruh mak bapak yang carikkan jodoh, memang aku cadangkan tengok cerita nih..sweet..sekarang ni plak tengah odw nak tengok cerita Chup Chup Ke..cerita nie macam sengal sikitlah..after this, cerita Chance Pe Dance..semua pun cerita hindustan, semua pun shahid kapoor berlakon..ok, enough..

3/ kat tv tengah pasang cerita tiramisu sekarang..and entah kenapa aku rasa annoying gile tengok pierre and amani berlakon..esp pierre sebab tak sesuai langsung berlakon jadi budak sekolah..badan dia kan besar..kan?

4/ dah nak kena balik kolej, tapi langsung tak prepare apa-apa lagi..baju tak pack lagi, buku-buku tak kemas lagi, homework tak siap lagi..senang cerita langsung tak prepare apa-apa..lantak lah..malas nak fikir..

5/ TAK NAK BALIK KOLEJ

2 comments:

Farah Zamri said...

1/aku pun naik pening baca :P lol~

2/haha best eh Jab We Meet?nak tgk gaklah!

3/mmg x ske pierre berlakon jadi budak skolah.cam geli!

4/haha aku dah siap packing!!tggal nak balik je..

5/aku pun ikotkan tak nak..tapi perjalanan jauh lagi nak grad..perjalanan nak balik kolej pun jauh..HAHAHAHAH..

crenarchaeota said...

lol..hahaha..serius x nak balik kolej weh..

Post a Comment

 

Designed By Blogs Gone Wild!