Jan 27, 2011

D List

1/ jangan buat muka tak puas hati bila nampak fettucine dalam periuk. and never ever mention stupid statement like this.." why order fettucine? no one like fettucine"..demmit..u know wat, u are wrong..i like fettucine..lagipun apalah sangat bezanya fettucine dengan spaghetti..bentuk je lain kan?? rasa still sama..

2/jangan sesuka hati je nak tentukan ward round..especially bile Dr. dah kata tak perlu buat ward round dalam minggu ni..stop menyusahkan orang please..

3/ please dun sabotaj other people presentation..kenapa nak buat macam tu? tak ada kerja? perlu ke berlakon and at the same time menyusahkan orang..perlu ke nak jadi pesakit sambil buat muka bosan? perlu ke nak jadi pesakit yang kepoh? perlu ke nak jadi pesakit yang annoying? yes, i know i repeat the same question many times, but it is all because of u..u and ur so-called-excellent acting buat aku jadi gabra and tersasul so many time..'thank you' for that..

ok, setakat ni saje list kali ni..sebenarnye ada banyak lagik..tapi dah tak kuasa nak menaip..

2 comments:

mingu_90 said...

er...adakah kau aware controversy yg blaku kt bilik tu time kau gi kuar? huhu..sabar jek ek..there are others who are way worse than 'these ppl' out there...

crenarchaeota said...

bile kah?? time ak kuar bile?? mengapakah?? citer weh..

Post a Comment

 

Designed By Blogs Gone Wild!