Jan 3, 2011

Budak Tak Matang

entah ape kes budak kelas aku mase form 4 rajinkan diri tiba2 pergi upload sume gambar-gambar mase sekolah dulu..pergh memalukan betul..muke memang tahap comot nak mampus..buat malu je..jatuh saham..hahahaha..entah macam manalah aku boleh ada keberanian nak pakai baju macam tu pergi prep..selekeh.. tak caya??



ada macam orang gila tak?? haha.. nie kes kena 'sakat' dengan senior2 'kesayangan'..pergh, memalukan betul..dengan baju lain kaler dengan kain and tudung, pakai kasut sukan, tudung tak bergosok and kena pakai kad matrix..pe kes pakai kad matrix pergi prep malam2..orang tak sihat je buat macam tuh..


gambar ni pulak saje nak tunjuk betapa buruknye cermin mata aku..bulat semacam..pastu senget benget..tudung plak lipat cinonet jer sebab aku memang jenis tak suka lipat tudung..muka pun makin bulat..part nih yang aku paling benci sekali..baru duduk tak sampai setahun, muka dah macam bola..

kat dua2 gambar kat atas nie aku berdiri paling hujung sekali..memang tiap kali bile sesi bergambar memang kat situ port aku berdiri..sebab aku memang tak suka bergambar..yelah, sedar diri yang muke tu comot..nak masuk pic pon malu..uhuh, sedihnye..
ish, rase malu pula bila tengok semua gambar nie balik..tapi itulah yang dinamakan kenangan..=D

2 comments:

Farah Zamri said...

haha comel kau pakai macam tu!
kenangan kan..
bila lagi nak kena rumble..

crenarchaeota said...

bruk sih..malu aku..haha..

Post a Comment

 

Designed By Blogs Gone Wild!