Oct 11, 2010

Rude!!

Pada pendapat aku, anda boleh kenal student yg kurang ajar adalah biler:

1/Dia selalu tak datang, tapi attendance full. Meaning: kawan tolong signkan

2/ Waktu break 5 minutes, dia angkut beg blah terus dari dewan kuliah. Tapi yang paling kurang ajar adalah bile lecturer tengah cakap kat depan, dia dengan selamba angkut beg dan blah dari kelas.

3/ Suara dia lebih kuat dari suara lecturer kat depan. Orang lain yang nak dengar lecture terpaksa buat bunyi "syuuuh"supaya diorang senyap.

4/ Give nickname yang tak elok dekat lecturer. (Memang kurang ajar nak mampos)

5/Setiap minggu datang kelas lebih daripada 15 minit lewat.

ok, tu je. sekian.

3 comments:

saiyidatul said...

kejadian no 2 itu semakin hangat berlaku.....-_-'

mingu_90 said...

patotnye kau post kt fb.ha..ha..

crenarchaeota said...

datul..
tau xpe..sangat kurang diajar betul mereka itew..

mingu..
hahah..kang ramai plak yg touching kang..

Post a Comment

 

Designed By Blogs Gone Wild!