Oct 15, 2010

EXAM oh EXAM!!

Rase mcm dh lame x update blog..duk asik layan citer jepun jer..-_-"..tapi berdasarkan result test lepas yg mcm ****, segala penggunaan dvd, cd mahu pun external hard disk adalah dilarang sama sekali dan ianya berkuatkuasa saat nih. fullstop.

huh, yelah tuh.
(p/s: eja berkuatkuasa dekat ke jauh ekh??)

ok, teruskan pada motif utama. Jadual EXAM..

3/11 (wed) - PKK3100 (Culture)
8/11 (mon) - PKK3107 (Food Safety) and PKK 3303 (Maternal)
9/11 (Tue) - DTK 3200 (Clinical Nutrition)
11/11 (Thu) - PKK 4401 (Geriatric)
13/11 (Sat) - PPKK 4204 (Physical Activity)
18/11 (Thu) - DTK 3102 (Food Service)

conclusion:

1/ buku food service dibenarkan campak jauh2 dahulu.
2/ 'Terima kasih' dr. Hazizi sebab wat exam hari sabtu. -_-"
3/ Terima kasih student 2nd yr PKK sebab tukar exam Maternal dari hari selase ke hari isnin.
4/ Final exam dah dekat, sila bace buku.

2 comments:

Farah Zamri said...

berkuat kuasa la sayang..
haa..aku ni anak didik mak tem yg sejati tau..
hik3..
ingat lagi sikit2 tatabahasa..
haa..kuar ko tatabahasa tu..
hik3..

pape pun,to miss shakila pingi,i nak wish you good luck!

crenarchaeota said...

hahaha..
lame giler x mengeja dlm bahase melayu..
hancus sume tatabahasa aku..

Post a Comment

 

Designed By Blogs Gone Wild!