Aug 27, 2010

AkhiRnYe...

Dapat jugak makan lamb chop..muahahaha..yummy!!!..walaupun makan kat kedai mamak je, tapi kambing tetap kambing..in fact, lagi mahal dari kedai biasa..erk, tapi lagi healthy lah sebab dia grill..yang chicken chop lah..kalu lamb chop pon nak goreng, mahu je aku campak lamb chop tu kat muke mamak tuh..hahaha..


yang x bleh blah, siap ade muffin lagik..
walaupun saiznye sebesar duit syilling 50 sen je..

2 comments:

SAIYIDATUL SHUFWAH BINTI JABILIN said...

eh..hehe..sedapnyer...lapar plak...
mcm mane dengan taste,texture,dan appearance nye??hehehe:p
sila bentangkan...kehkeh
teringat masak daging bakar masa lab..pergghhh
''tender'' giler...hahahaha-_-..nasib baik tak tercabut gigi je makan hari tu...hahaha(melampau je ni:p)

crenarchaeota said...

hahah..mesti potong tebal2 nih..
sedap..
cume tenderness 7/9 je..
then taste 8/9
appearance 9/9 sbb ader muffin tuh..kah3..
tp mcm biase lamb byk fat n tulang..
isi ckit je..

Post a Comment

 

Designed By Blogs Gone Wild!