Mar 1, 2011

Paediatric

Minggu ni MNT paediatric.. semua pasal budak2..dari umur 1 minutes (right after birth) sampailah 18 tahun..pasal pemakanan, growth development, cognitive, blah, blah, blah..

yg tu tak menarik sangat..ape yang menarik adalah tibe2 terasa nak baby..hahahaha..sengal giler otak aku..doctor N kat depan ajar pasal growth chart, FTT, nutrient requirement, breastfeeding, blah, blah, blah..aku kat belakang duk pikir cute nya baby..terus teringat kat dua cousin aku..Syira and Che Pot..dua orang nie je yang masih kecik lagik..3 tahun kot....yang lain2 sume dah besar macam gajah..semua dah jadi annoying..hahaa..

comey nye budak kecik..sampai umo diorg 5 tahun je..lepas tu x comel dah..-_-"

alah, mane nak curik budak kecik nih..

2 comments:

y.y.yasmin said...

kau? nak baby? bizarre...hahaha

crenarchaeota said...

betul nih..nak baby..cute..tp bile dh masuk sek rendah je, ak x nak dah..haha..

Post a Comment

 

Designed By Blogs Gone Wild!