Jul 10, 2010

GAME and FOOD

mcm biasa tiap2 hari memang keje aku layan game Restaurant City (RC)..
dah ter'addicted'..
tapi bukan nak citer pasal game tu, tapi makanan dalam game tuh..
tadik aku google (sah, mmg xde keje bile asik meng'google' je) beberapa recipe dlm game tuh..
pergh, hasilnye mmg wat aku kelaparan malam2 buta nih..
wawawa, kenapa rumahku xde oven..(T_T)
note: gambar makanan kat RC x sehebat nih..


Lamb Skewer


Bruschetta with tomato and basil


Camembert baked in a box


Grilled Rump Steak


Beef Enchiladas
* yg nie nak suruh Cik Yasmin buat..hahaha..

Mushroom Risotto

lasagna

tiramisu
* kek yng paling sedap sekali kat dunia..huhu..

tuna fishcake


vanilla panna cotta
* serius nampak sedap giler..suci je..

pomegranate parfait

bilalah nak masak makanan macam ni kat lab..huhu..lapar..
(p/s: actually part yang aku paling suke sekali adalah name recipe ni yang pelik2..)
adalah? uit, asal ayat macam skema gila nih..

kesimpulan akhir: jangan gedik2 nk google gambar makanan malam2 buta..wat seksa jiwa je..hoho..

2 comments:

SAIYIDATUL SHUFWAH BINTI JABILIN said...

tiramisu memang tersedaaap di dunia!!!
hehe
sempena birthday cik crenarchaeota,belanja la I tiramisu..hahaha=P

Cik Syira said...

mlm2 ni aku tgk pon lapa..hehe
aku tag ko join centest..
jom usha2 page aku..
mane tau ko ley menang..hehe
yg len2 bley join gak..=)

Post a Comment

 

Designed By Blogs Gone Wild!