May 14, 2011

Sweet Lah Konon

ini post bukan untuk mengutuk, mengumpat atau mencela..sekadar untuk meluahkan rase geli, nak muntah dan loya-loya kat tekak..juga rasa tak berapa nak paham dengan budak2 sekarang yang bercinta gune facebook..serius geli..x caye?? meh bace status and comment yg keluar kat wall aku..

status facebook si teruna yg di gunakan oleh si dara - (tak nak gune name sebenar, so XX=Perempuan, XY= Lelaki):
XY and XX already married.
-alliey using-
Who agree just like this status.
But who dont, let give a reason.
-comment-
Who agree if XY and XX married?
-XX using-
♥ XY
‎-XX using dear fb-
XX waiting for XY now. Tik. Tok. Tik. Tok. Where are you my dear.
♥ you XY.
i want to off9 because my honey off9...
haha
Good afternoon all.
Miss with XY
-XX using
-XX using.
Dear, XX miss you.
serius geli okay..ni bukan nk jeles ke hape ke..tapi euww..please arr...budak2 zaman sekarang..-___-"

oh yeah, 1 more thing..baru perasan tadik ade event yg baru diadakan..

Event: doakan hubungan XY dan XX
Location: Facebook
Time: Saturday, Mei 14 ' 10:00am-1:00pm..

OMG..seriously??

3 comments:

f@NeLia said...

haha..
nseb baik kat fb aku tadek wujud org mcm tu

Cik Siti said...

eeuuuuuwww siap ade event???eee

Shakila said...

tau xpe..menyampah..dh remove dh from frenlist..:P

Post a Comment

 

Designed By Blogs Gone Wild!