Jul 24, 2009

LuaHan RaSe..

huhu..post nih bukan utk mengumpat sesiapa..
mmg xde niat pown..juz sekadar nk meluahkan perasaan yg sedang terbeban dlm jiwa nih..
chewah..
well, actually xde pape sangat pown..
cume entah kenapa, mcm biasa ak rase geram sgt ngn seseorg membr yg boleh dikatakan rapat ngn ak sekrg..
rase geram sgt...and the reason--> unknown...
haha..
adakah kerana aku jelous sbb dia disukai ramai??? urm, i dun think so..
it juz that..ak mmg benci gile kdg2..tp ader certain time tuh, dia bleh jd baik sgt..
well, mungkin bile ak xske dia tuh mase tuh dia tgh bad mood or under pressure sbb kne handle byk benda...maybe...ahakz..
tp bile pkir balik..rase dengki n xpuas hati nie mmg susah nk kawal..
ak kte x dengki tp mungkin sbnrnye ak dengki kan???
hahaha...hrp2 ak x de perasaan yg x baek macam tuh ekh..

pastu, ader lagik satu cter..
dijdkan cerita, ak jd ajk pengangkutan utk dinner fac..
dan antara tugsan yg ak kne wat adalah--> lukis pelan kawasan dewan..
tp msalahnye yg ak hangin satu bdn adalah, bile 'akak2 dip n senior' yg kne tolong ak wat pelan tuh, boleh wat lukisan bodo2 kat kertas tuh..
lagik hebat lukisan budak taska yg ak jumpe tdik..
ish, menyakitkan ati...
dh arr pelan yg diorg lukis tuh salah..bile ak bg tau bleh plak dia buat bodo..gelak2..pastu xreti2 nk amik balik lukisan tu betulkan..
diorg ak nie tukang ukur jln yg boleh edit lukisan diorg yg 'cantik sgt tuh.'
sakit ati betul..org bg kerja, xbleh ke wat betul2??
susah sgt ke?? kalu susah, jgn letak name utk ajk...
BENCI100x...
ak paling benci org yg kate boleh pd benda yg dia xboleh..menyusahkan org je..
hate it..
itu sahaja..the end..

p/s: maap kirenya ad keksaran bahasa..emosi amat sukar dikawal kala nih..huhu..

3 comments:

Post a Comment

 

Designed By Blogs Gone Wild!