May 26, 2010

Nescaffe

*entri ni bukan nk promote nescaffe...sumpah..(-_-)/

baru tadik minum nescaffe dan seperti yg sudah dijangka (lepas minum baru nak jangka mcm2) aku akan jadi sangat2 emotional kire2 sejam selepas air itew selamat mendarat dalam perut..
serius..ok, nk bukti?? baru je tadik ak karang karangan 4 unsur pasal pompuan yg paling aku benci dalam dunia nih and yes it's you..ok, tak2..

mule2 ingat nk post tp bg mengelak segala kemungkinan didakwa atas cubaan membunuh atau ugutan membunuh, terpakse membatalkan niat..T_T

ok, sebenarnye tak nak pikir pon pasal perempuan tuh..lantak dia lah..aku carut2 and sakit ati lebih2 pon bukannya dia bleh tau yg ak benci giler2 kat dia..bukannye dia bleh bace pkiran ak nie..

erk..urm..hurm, ok utk langkah keselamatan karangan 5 pages kat dalam lappy kne print and perlu didelete secepat mungkin..

tapi2..
ok, delete2..

ha, kan dah kate nescaffe boleh wat ak emotional..dh ler x bleh nk tido..jd kne lah layan perasaan emotional nih sampai rase mengantuk.. (-_______-)

3 comments:

Anonymous said...

....

farah zamri said...

nice layout!
mane dpt?
weyh..banyk tol pakwe ko kat sblah ni..
hik3..
weyh,jgn marah2..
ti cpat tue nyah!

crenarchaeota said...

hehehe...
ak pon x igt..
men google jer..
marah kdg2 jer..
=DD

Post a Comment

 

Designed By Blogs Gone Wild!